Hirdetés

Túlmelegedhet a Google Pixel 3



|

Egyes modellek töltés közben túlmelegednek és kikapcsolnak, vagyis újabb komoly problémától szenved a Google zászlóshajója.

Hirdetés

Bár a Google Pixel okostelefonjai a mobilfotózás legjobbjai közé tartoznak, ráadásul egyébként is kiváló készülékeknek számítanak; sajnos nagyon sok velük a gond, minden évben. A Pixel 3 és a Pixel 3 XL nemrég hangszórós hibáktól szenvedett, aztán jöttek a memóriakezelési hibák, amelyek miatt állandóan bezáródtak és összeomlottak a háttérben futó appok, zenék. Később a Pixel 3 XL kijelzőjének oldalán is megjelent egy ezúttal virtuális szenzorsáv, most pedig még nagyobb a gond. 

Hirdetés

A Pixel 3 készülékek tulajdonosainak egy része arról számolt be, hogy az eszközük töltés közben veszélyesen túlmelegszik. Ha valaki a Pixel 3 töltése közben videotelefonál, videót néz vagy zenét hallgat, akkor a készülék tűzforró lesz, majd a károsodás elkerülése érdekében a rendszer lekapcsolja magát. A hiba a Pixel Stand és más vezeték nélküli töltőknél, illetve a partnergyártók vezetékes töltőivel is jelentkezik. 

Az megszokottnak mondható, hogy töltés és használat közben egy okostelefon melegebb, mint szokott, de a Pixel 3 nem megszokott módon reagál minderre. 

Általánosságban a túlmelegedéskor a rendszer figyelmeztetést küld, majd elkezdi lassítani a töltési folyamatot, és le is állíthatja azt, adaptertől függetlenül. Végső esetben a kritikus sérülések vagy az akkumulátor kigyulladásának elkerülése érdekében az eszköz kikapcsol. 

Jelenleg mindenki azt reméli, hogy csak elszigetelt, hibás modellekről van szó - a Pixel 3 XL egyelőre úgy tűnik, hogy nem érintett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.