Hirdetés

Túlszárnyalta Jennifer Aniston Instagram-rekordját Sir David Attenborough



|

Sir David Attenborough-nál még senki nem szerzett gyorsabban 1 millió követőt az Instagramon.

Hirdetés

A Guinness World Records szerint többé nem Jennifer Aniston az Instagram nagy rekordere, az ő csúcsát ugyanis megdöntötte Sir David Attenborough. A 94 éves Attenborough ugyanis a napokban regisztrált az Instagramra, és nála gyorsabban még senki sem szerzett 1 millió követőt a platformon. Ezt a bravúrt 4 óra és 44 perc alatt sikerült elérni, míg a korábbi, Anistonhoz köthető rekord 5 óra és 16 perc volt. 

Hirdetés

A dokumentumfilmes a csatlakozása óta már több mint 4,5 millió követőt szerzett az Instagramon, az első bejegyzését már több mint 16 millió alkalommal tekintették meg. 

Azért csatlakozott a közösségi platformhoz, hogy felfedezze és aktívan használja ezt a kommunikációs csatornát, mert a világ bajban van. A kontinensek lángolnak, a gleccserek olvadnak, a korallzátonyok haldokolnak, a halak pedig eltűnnek az óceánokból - és a listának nincs még vége. Az Instagramon a bolygónk megmentésével kapcsolatban oszt majd meg fontos üzeneteket. A fiók kezelésében a Netflix-filmen is dolgozó Jonnie Hughes és Colin Butfield segítenek. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

A Life On Our Planet (@davidattenborough) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.