Hirdetés

Tűz volt az MSI kínai gyárában



|

Az esetről már korábban is lehetett olvasni, de nemrég a vállalat is hivatalos megerősítést adott.

Hirdetés

Még az előző héten jelentek meg beszámolók a közösségi oldalakon arról, hogy tűz ütött ki az MSI egyik gyárában a kínai Bao'an-ban, amiről még egy videó is megjelent a Redditen.

Időközben pedig a tajvani vállalat hivatalosan is megerősítette az értesüléseket, de szerencsére úgy tűnik, hogy nincs komoly probléma, és elvileg a későbbi előállítási munkálatokra sem volt negatív hatással ez az egész esemény.

Hirdetés

Az MSI az eset kapcsán elárulta, hogy megtették a biztonsági intézkedéseket, a tűzoltóságnak pedig sikerült elhárítania a problémát, és szerencsére nem történt személyi sérülés, illetve a gyártósorok sem rongálódtak. Ez a gyár egyébként kifejezetten jelentős lehet a cég számára, ugyanis nagyon fontos alkatrészeket gyártanak itt, amik aztán olyan, szintén nem elhanyagolható hardverekbe kerülnek, mint az alaplapok, videokártyák, vagy épp laptopok.

A jelek szerint tehát nem történt komoly probléma, és így valószínűleg a gyártás is gond nélkül folytatódhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.