Hirdetés

Tűzveszélyes lehet az Audio-Technica vezeték nélküli fülesének töltőtokja



|

A cég visszahívta az ATH-CK3TW fülhallgató töltőtokjait, miután többen is túlmelegedést jelentettek.

Hirdetés

2019 őszén, a berlini IFA kiállításon mutatta be az Audio-Technica az ATH-CK3TW vezeték nélküli fülhallgatóját, amivel meglepően alacsony áron, 30-35 ezer forintért kínált kiemelkedő hangzást. Természetesen a legtöbb true wireless fülhallgatóhoz hasonlóan ezt is egy töltőtokkal lehetett újraéleszteni, ha lemerült, azonban az Egyesült Államok illetékes szerve, a US CPSC a napokban jelezte, hogy a tok túlmelegedés következtében kigyulladhat.

Az USA fogyasztói termékbiztonsági bizottsága kb. 7450 töltőtokot hívott vissza, melyeket az ATH-CK3TW-vel együtt értékesítettek, mivel többen jelentettek problémát. Bár sérülés nem történt, négy bejelentés érkezett túlmelegedésről Japánból.

Hirdetés

Az Audio-Technica természetesen világszerte mindenhol, így Magyarországon is minden panaszosnak ingyenesen cseréli a visszahívott tokot. A cég hivatalos oldalán található leírás alapján azokat a modelleket kell cserélni, amiknek sorszáma a tok fedőjének belső oldalán lévő matricán NEM B-vel végződik - a B-végű sorszámmal ellátott tokokkal nincs gond. Minden más esetben (akkor is, ha a matrica nem olvasható vagy hiányzik) érdemes a linkre kattintva regisztrálni a cserére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.