Hirdetés

Várj a Twitter frissítésével Androidon!



|

Úgy tűnik, a Google mobil rendszerére kiadott legutóbbi Twitter verzió mindenféle érdekes problémát produkál, szóval ne olyan hevesen azzal az update gombbal! Ha mégis frissült, mutatjuk, mit tehetsz.

Hirdetés

A napokban lett elérhető a Twitter androidos változatának végleges 8.28-as változata. Azért nem úgy írjuk, hogy stabil, mert a felhasználói visszajelzések alapján a működésére ez már egyáltalán nem lenne igaz. A leggyakoribb hibajelenség az, hogy ha valaki a már frissült verziót futtatni szeretné, az azonnal "elszáll" és egy hibaüzenet kíséretében kidobja a hoppon maradt csivitelni vágyót a főképernyőre. Van olyan is, akinél még épphogy elindul az alkalmazás, de ahogy valami komolyabbat is csinálna benne a görgetésnél, szintén jön a hibaüzenet és az eltűnő Twitter ablak fájó hiánya.

Hirdetés

A különféle közösségi oldalakon egymás után bukkannak fel a hibáról panaszkodó bejegyzések, többek között videón is dokumentálták a sikertelen indításokat. A különféle trükközések sem jönnek be, tehát ha egyszer befrissült az app, akkor már felesleges a cache törlésével vagy az alkalmazás force-stopjával próbálkozni, minden esetben ugyanez lesz a végeredmény:

A Twitter ügyfélszolgálatának hivatalos csatornáján egyelőre csak annyi jelent meg, hogy vizsgálják, mi okozza a hibát. Emellett azt ajánlják, aki még nem frissített, az ne is tegye, amíg a megoldással jelentkeznek. A frissítés leállításához a Play Store appot kell elindítani, majd felkeresni ezen belül a Twitter app oldalát, a jobb felső sarokban egy embereset tappantani a háromgombos menüre, majd kikapcsoltra állítani az automatikus frissítés sort.

Ha már megvolt a frissítés, de éget a vágy arra, hogy a javításig is Twittert használjunk a mobilon, először nyomjunk egy hosszút a Twitter app ikonjára, majd az információ szimbólumra kell koppintani, itt ürítsünk ki az app minden adatát és a cache-t, majd ezt követően távolítsuk el az appot a rendszerből. Ezután pedig az APK Mirror alól leszedhetjük a legutóbbi valóban működő, tehát 8.24.1-es verziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.