Hirdetés

Úgy gondolod, hogy fél perc alatt el tudnád költeni Elon Musk vagyonát? Bizonyítsd be!



|

Most kipróbálhatod, hogy mi mindent tudnál vásárolni 30 másodperc alatt a Tesla alapítójának pénzéből.

Hirdetés

Valószínűleg nem unatkozik mostanában Elon Musk, hiszen a Tesla technokirályának egy másik vállalkozása látszólag elérte, hogy egy majom az agyával irányítson egy játékot, nemrég pedig az is kiderült, hogy a SpaceX segíthet a NASA-nak ismét embert juttatni a Holdra. A multimilliárdos vállalkozó pedig mindezek mellett a világ egyik leggazdagabb embere, és most mi is eljátszhatunk egy kicsit a vagyonával.

Hirdetés

A Leasing Options böngészőben elérhető játékában ugyanis az a cél, hogy mindössze 30 másodperc alatt megpróbáljunk elkölteni 166 milliárd dollárt, azaz Elon Musk vagyonát, ami a játék megjelenése óta nagy valószínűséggel csak még nagyobbra hízott. Az összegből többek között Big Macet, PlayStation 5-öt vagy épp New York-i lakást "vásárolhatunk", de még a Falcon 9 kilövésére is költhetünk.

Arra is van lehetőségünk, hogy egyszerre többet "vásároljunk" az adott dologból, de sima kattintgatással a jelek szerint még így is lehetetlen fél perc alatt nullára redukálni a vagyont. Ha ti is megpróbálkoznátok ezzel az egészen komoly feladattal, akkor ezen az oldalon megtaláljátok a játékot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.