Hirdetés

Úgy néz ki, hogy betalált az AirPods fülhallgató



|

Egy neves elemző szerint 2018-ban megduplázza a vezeték nélküli fülhallgató eladásait az Apple.

Hirdetés

Bár elég döcögősen indult az Apple AirPods útja, a jelek szerint telitalálat lett a Bluetooth-os, vezeték nélküli fülhallgató. Az Adobe szerint a Cyber Monday alkalmából is nagyon sokan vitték az eszközt. 

Hirdetés

A KGI Securities megbízható elemzője, Ming-Chi Kuo eközben azt mondja, hogy jövőre legalább 28 millió AirPods fülhallgatót értékesít majd az Apple. 

Ez azt jelenti, hogy a termék eladásait minimum megduplázza a vállalat. Bár hivatalos eladási adatok nincsenek, a statisztikai becslések szerint idén 13-14 millió fogy belőle összesen. 

Kuo véleménye szerint az Apple sikeresen fokozta az AirPods gyártását, a kereslet pedig folyamatosan emelkedik iránta. 

Egy korábbi felmérés szerint az AirPods-tulajdonosok 98 százaléka elégedett az eszközzel. Ugyanilyen arányban örültek a gyors feltöltésnek, illetve 97 százalékos elégedettségi arányt mutattak ki a töltőként funkcionáló tokkal és a Bluetooth-alapú működéssel kapcsolatban. 95 százalék volt elégedett az üzemidővel, 93 százalék pedig azzal, hogy az AirPods nem esett ki a füleiből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.