Hirdetés

Úgy néz ki, hogy eladó lesz a Fitbit



|

Állítólag hamarosan eladják a Fitbitet, és egyelőre úgy néz ki, hogy a Google kezébe kerülhet a szebb napokat megélt gyártó.

Hirdetés

A legtöbb ember számára úgy tűnhet, hogy a Fitbitnél minden a legnagyobb rendben, ráadásul a legtöbb piacon egész jól teljesít az Apple mögött a gyártó, ami a viselhető eszközök eladásait illeti. 

Hirdetés

A színfalak mögött azonban nagy gondokkal küzd a Fitbit. A karkötőit továbbra is veszik az emberek, de a Xiaomi és a Huawei olcsóbb megoldásai miatt egyre szorultabb helyzetben van a vállalat, az okosórák piacán pedig nem tud labdába rúgni az Apple és a Samsung mellett. 

A 2015-ös csúcs óta a cég részvényei több mint 90 százalékot estek, ezért a Fitbit állítólag már az eladáson gondolkozik. Ehhez a Qatalyst Partners befektetési bank lesz a partner. Egyelőre nincs kőbe vésve, hogy eladó lesz a Fitbit, de a tanácsadók azt javasolják a jelentések szerint, hogy hallgassa meg az ajánlatokat a Fitbit. 

A befektetési bank egészen konkrétan azt akarja elérni, hogy a Google vásárolja fel a Fitbitet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.