Hirdetés

Úgy néz ki, hogy készül a középkategóriás Google Pixel



|

2019-ben érkezhet a Snapdragon 710-es chipre építő, középkategóriás Google Pixel.

Hirdetés

Az eddigi jelentések alapján a Google idén is két Pixel okostelefonnal áll majd elő. A Pixel 3 és a Pixel 3 XL a tavalyi modellek frissítéseit jelentik, és elvileg a Foxconn gyártásában készülnek, LG kijelzőkkel. 

Hirdetés

A pletykák szerint viszont a Google egy harmadik Pixel okostelefonon is dolgozik. Ez 2019 első felében jelenhet meg, és a Pixel 3, valamint a Pixel 3 XL modellekkel szemben nem csúcskategóriás Qualcomm chip lesz benne. Ez a modell a Snapdragon 710-re építene, vagyis a középkategóriában indulna. 

Egyelőre nem sokat tudni erről a készülékről, ami nem véletlen: a fejlesztés még csak most kezdődött. Alapvetően arra sincs garancia, hogy a Google végül tényleg piacra dobja ezt a konkrét eszközt a jövő év elején. 

A Google minden bizonnyal ezúttal is az HTC-től felvásárolt mobilos divízió tudását hasznosítaná - remélhetőleg idén ősszel kiderülnek az óriás tervei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.