Hirdetés

Úgy néz ki, hogy készül a Redmi laptop



|

Minden jel arra utal, hogy a Xiaomi egy Redmi márkájú Mi Notebook fejlesztésébe kezdett.

Hirdetés

Olyan információk kezdtek terjedni, amelyek szerint a Xiaomi a Redmi márkáján belül már azon dolgozik, hogy bővítse a termékeinek a kínálatát, és betörjön a laptopok piacára. Egyelőre elég kevés az információ minderről, de azt mondják, hogy a Redmi márkanevet használná a kínai gyártó, illetve a jól ismert Mi logót is bevetné. 

Hirdetés

A Xiaomi utóbbi időkben megjelent laptopjai mind kiváló hardvereket kínáltak. A 2018-as Mi Notebook Pro például Intel Kaby Lake-R Core i7-8550U processzort, 16 GB RAM-ot és GeForce MX150 grafikát kínál, 256 GB-os Samsung SSD-vel. A gyártónak ráadásul erősebb gamerlaptopjai is akadnak, amelyekbe GeForce GTX 1060 GPU is kérhető. 

Mi jutna akkor a Redminek? Minden bizonnyal a belépőszint. A Redmi neve arról ismert, hogy a belépőkaregóriában kínál okostelefonokat, amelyek az olcsó ár mellett nem áldozzák fel a minőséget. Logikus döntés lenne tehát, hogy a laptopok mezőnyében is ez legyen a stratégia. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.