Hirdetés

Úgy néz ki, hogy megvan a OnePlus 5 ára



|

550 euróba kerülhet Európában a OnePlus 5, amelyet a gyártója már nem is rejteget többé. Tényleg dupla kamerája lesz.

Hirdetés

A OnePlus 5 hivatalosan csak június 20-án mutatkozik be, de mégis rengeteg dolgot tudunk már róla. A OnePlus megerősítette, hogy Snapdragon 835-ös lapka lesz benne; hogy a kamerát a DxO segített fejleszteni; hogy a készülék laposabb és kisebb, mint a OnePlus 3T; valamint marad a jackcsatlakozó. 

Hirdetés

Tudjuk, hogy június 22-én jelenik meg elsőként, hogy milyen képet csinál este, és eredeti kép is volt már róla. 

A OnePlus pedig immáron nem is akarja rejtegetni a készüléket, ugyanis a gyártó maga tett közzé egy új, renderelt képet, amiről kiderült, tényleg lesz dupla kamera, ami tisztább fotókat ígér a felirat szerint. Ez egyébként nagyon hasonlít az Apple iPhone 7 hátuljára, de az Oppo R11-gyel is kísérteties a hasonlóság, ami a dizájnt illeti. 

Nagy kérdés még a készülék ára, főleg azért, mert minden pletyka áremelést emlegetett. Erről pedig egy finn zenei fesztivál árulkodott, a Provinssi. Ennek a OnePlus az egyik szponzora, az esemény támogatására pedig a nyertesnek két VIP-belépőt (ezek darabja 199 euró) és egy OnePlus 5-öt ajánlottak fel. 

A szabályzat szerint a díj értéke 948 euró, tehát ebből kiderült, hogy a OnePlus 5 vételára Európában 550 euró lesz. 

A OnePlus egyébként 299 dollárért adta a OnePlus One-t, 329-ért a OnePlus 2-t, majd 399-ért és 439-479-ért a OnePlus 3-at és a OnePlus 3T-t. Az 500 dolláros/eurós határ átlépése annyira már nem is lenne meglepetés a piaci trendek fényében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.