Hirdetés

Úgy tűnik, hogy elvesztett egy kamerát a Sony új kompakt telefonja



|

Árulkodó szivárgás látott napvilágot a Sony Experia 5 V-ről.

Hirdetés

A cég szinte kimutathatatlanra zsugorodott piaci részesedése alapján az emberek többsége nem vesz róla tudomást, hogy a Sony továbbra is gyárt okostelefonokat, ez azonban nem akadályozza meg a japánokat abban, hogy újabb és újabb modellekkel rukkoljanak elő.

A legutóbbi dobásuk a tavasszal megjelent  Xperia 1 V zászlóshajó volt, a bevett táncrend alapján pedig ennek kompakt variánsa, az Xperia 5 V lesz a következő attrakció. Erről szivárgott most ki egy promóciós videó, ami egy meglepő részletet fed fel a mobilról.

Hirdetés

A Redditen megosztott kedvcsináló alapján ugyanis a bemutatásra váró modell hátlapján csak két kameralencse csücsül, miközben a tavaly szeptember óta kapható elődje, az Xperia 5 IV még három, egyenként 12 MP-es szenzorral hódít. A videó emellett azt is elárulja, hogy a készüléken továbbra is ott figyel majd a közkedvelt jack aljzat.

Xperia 5 V
by u/JB2unique in SonyXperia

A nagy kérdés az, hogy a Sony vajon melyik meglévő kamerás képességről mondott le az új mobil tervezésekor. Az Xperia 5 IV széles, ultraszéles és telefotó lencséket kínál, így a legvalószínűbbnek az a forgatókönyv tűnik, hogy az Xperia 5 V-ben a hardveres zoomért felelős utóbbinak kell majd búcsút intenünk.

Akárhogy is legyen, a videót megelőzően nem sok pletykát hallhattunk a telefonról. Az egyik ilyen, hogy valószínűleg a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 2 kerül bele, ami nem lenne meglepő, hiszen az alapjául szolgáló Xperia 1 V-t is ez a chip hajtja. Emellett korábban a kijelzőipari elemző, Ross Young szellőztette meg, hogy az Xperia 5 V valamivel kompaktabb lehet az előző generációs kiadásnál, 6,1 hüvelykről 6,05 hüvelykre módosítva az OLED-képernyő méretét.

Ami a megjelenést illeti, ennek kapcsán nincs hivatalos információnk, de ha a Sony követi a tavalyi mintát, akkor szeptemberben kerít sort a leleplezésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.