Hirdetés

Úgy tűnik, hogy lesz egy második Apple esemény az új iPadekkel és Macbookokkal a középpontban



|

A hír egy sokszor hitelesnek bizonyult forrástól, Mark Gurmantól származik.

Hirdetés

Az Apple-re is hatással voltak 2020 eseményei, így a cég tavaly először, egy online esemény keretein belül jelentette be az új iPhone készülékeket, azt is egy hónappal később mint a korábbi években.

Idén már jóval kevésbé érződött a pandémia hatása a cég működésében, így vissza is tértek a szeptemberi bejelentéshez, azonban a friss hírek szerint a holnapi esemény kizárólag az iPhone 13 különböző modelljeire és a Watch Series 7-re koncentrál majd.

Hirdetés

A California streamingre keresztelt bemutató tartalmáról két igen megbízható forrás is megosztotta gondolatait, Mark Gurman pedig arról is írt, szerinte lesz még egy esemény idén ősszel, nem sokkal az iPhone és Watch műsor után.

Az Apple állítólag még idén piacra bocsátja az M1X-szel felreszelt és külsejében is megújult Macbook Pro modelleket, így logikus döntésnek tűnik, hogy egy önálló eseményt kapjanak ezek az eszközök az iPadekkel együtt.

Ti milyen bejelentést vártok a legjobban idén az almás cégtől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.