Hirdetés

Ügyes újdonsággal frissít a Windows 10



|

A Windows 10 Feladatkezelője hamarosan a fogyasztást is mutatja, ráadásul folyamatokra bontva is látjuk majd az értékeket.

Hirdetés

A Windows 10 Fast Ringjében lévő felhasználók a legutóbbi előzetesben nem is olyan régen több újdonságot is kaptak. Ezek között volt az a funkció, amely lehetővé teszi, hogy megnézzük, egy-egy folyamat mekkora fogyasztást generál. 

Hirdetés

A Microsoft operációs rendszerének Feladatkezelőjében így már nem csak azt látjuk, hogy egy-egy folyamat mennyire terheli le a processzort, a videokártyát vagy éppen a merevlemezt, hanem azt is, hogy annak mekkora a fogyasztása. 

Ehhez két új oszlop jelent meg. A folyamat fogyasztása mellett trendszámítást is kapunk, ami 2 perces intervallumot vesz alapul. Ez igen hasznos funkció lehet, amennyiben a mérés pontosan tükrözi majd a valóságot. 

Egy ilyen jelzés alapján könnyedén beazonosíthatóak lehetnek a kriptopénzek bányászatára szakosodott kártevők és scriptek is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.