Hirdetés

Ügyes újítással állt elő a Google videós csevegője



|

A Duo segítségével immáron bármilyen androidos felhasználót hívhatunk, olyat is, akinél nincs telepítve az app.

Hirdetés

A Google Duo videós csevegője kiváló alkalmazás, a legnagyobb hibája azonban az, hogy nem elég elterjedt. Szerencsére innentől kezdve nem kell mindenkit megkérnünk, hogy telepítsen egy huszadik üzenetküldőt vagy csevegőt, a Google ügyes újítással állt elő. 

Hirdetés

A Duo innentől kezdve képes lesz elküldeni a videohívásokat az olyan androidos mobilokra is, amelyeken még nincs letöltve és telepítve az app. A normál Duo-híváshoz hasonlóan a fogadó fél látja majd az élő videót a hívó féltől, már a hívás felvétele előtt. 

A további funkciók is használhatóak lesznek, vagyis lehet majd váltani az előlapi és a hátlapi kamerák között, illetve le is lehet némítani a mikrofont. 

A nagy különbség a hívások végénél van. A befejezés után a fogadó féltől megkérdezi a Google, hogy szeretné-e telepíteni a Duo appot az okostelefonjára. Amennyiben igen, akkor nem csak fogadni, kezdeményezni is tud majd ilyen hívásokat. A fogadó félnek lehetősége lesz továbbá blokkolni is a partnert, aki az előbb hívta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.