Hirdetés

Új Android bétát rak a fa alá a Google



|

Néhány nappal az új funkciók bevezetése után máris itt a következő csomag, aminek örülhetnek a vállalkozó szellemű felhasználók.

Hirdetés

December elején mi is beszámoltunk róla, hogy befutott a decemberi Android 13 Feature Drop, de ez nem jelenti azt, hogy a Google-nél a fejlesztők már csak a napokat számolgatják karácsonyig. Várható volt, hogy a QPR2 (Quarterly Platform Release) bétájára sem kell már sokat várni, de azt nem gondoltuk, hogy már most elkezdhetjük próbálgatni a márciusra tervezett szoftvertfrissítést.

A Google egy héttel ezelőtt kiküldte a figyelmeztetést a felhasználóknak arról, hogy hamarosan érkezik a QPR2 Beta 1, úgyhogy ha valaki nem akart frissíteni, annak hét napja volt kilépni a programból.

Hirdetés

Az előző Android 13 QPR-hez hasonlóan ez a szoftver is elérhető minden Pixel 4a-nál újabb Pixel készülék tulajdonosa számára. Ha valaki már része volt a programnak, annak a napokban meg is érkezik a frissítés, de természetesen bárki számára elérhető a Google hivatalos oldalán, az ismert hibák felsorolásával együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.