Hirdetés

Új bejelentésre készül az Nvidia



|

Várhatóan a legújabb GeForce RTX 30 szériás kártyákat fogja leleplezni a gyártó néhány napon belül.

Hirdetés

A legutóbbi híresztelések alapján már csak néhány hetet kell várni az Nvidia új kártyáinak megjelenéséig, ugyanis érkezni fognak az RTX 3080 Ti és az RTX 3070 Ti modellek is. Sőt, egy szivárgás szerint azt RTX 30 széria legerősebb darabja, az RTX 3090 Ti is fejlesztés alatt áll.

Az Nvidia egyelőre nem osztott meg információt egyik GPU-val kapcsolatban sem, viszont egy rövid videóval már beharangozta a vállalat a hivatalos bemutatót.

Hirdetés

A cég minden bizonnyal a Computex 2021 keretében fogja leleplezni az RTX 30 legújabb darabjait, és végre több információt is megtudhatunk az RTX 3080 Ti és RTX 3070 Ti modellekről, mint amik korábban kiszivárogtak. 

A teaser alapján a bejelentésre magyar idő szerint június 1-jén reggel 7 órakor kerül sor, és a YouTube valamint a Twitch felületén is követhető lesz az előadás.

A korábbi információk alapján a két új GPU is megkapja az Nvidia felújított kriptovédelmét, vagyis az úgynevezett Lite Hash Rate-et, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy a kártyák a valós célcsoporthoz, vagyis a játékosokhoz jussanak el elsősorban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.