Hirdetés

Új bejelentéssel készül a napokban az AMD



|

A gyártó egy rövid videóval harangozta be az egyik legújabb termékét.

Hirdetés

Az AMD az utóbbi napokban több újdonságot is bemutatott a Computex 2021 konferencián, így január 1-jén megismerhettük a Radeon RX 6000M szériát, amely RDNA 2 architektúrával gyártott GPU-kat kifejezetten a laptopokhoz tervezte a gyártó. Emellett kiderült, hogy a legújabb Tesla Model S és Model X autók AMD processzort kapnak, ami akár 10 teraflops teljesítményre is képes lesz, és futtathatóak rajta a komolyabb rendszereket igénylő AAA-játékok is.

Az AMD vezetője, Lisa Su a Computexen tartott előadásában továbbá elmondta, hogy a cég 2022-ben elkezdi az új technológiával készülő chipek sorozatgyártását, amelyeknek köszönhetően akár 15%-os teljesítménynövekedés is elérhető lesz a játékokban.

Hirdetés

A vállalat ezúttal egy rövid videót mutatott be, amelyben egy olyan Radeon videokártya látható, ami hat megjelenítőporttal rendelkezik. A címe alapján valami nagy bejelentést tervez az AMD, de részleteket egyelőre nem mutattak sem a teaserben, sem pedig annak leírásában.

Egyes információk alapján az új termék valamilyen módon a Radeon PRO szériához vagy az Instinct RDNA2 Big NAVI technológiához kapcsolódik. Hamarosan kiderülnek a részletek, ugyanis a hivatalos bejelentésre jövő hét kedden, vagyis június 8-án kerül sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.