Hirdetés

Új dizájnt és nagyobb kijelzőt hoz az új Apple Watch



|

Ősszel érkezik az új modell, aminek a képernyője 15 százalékkal lesz nagyobb az eddiginél.

Hirdetés

A KGI Securities általában tökéletesen pontos jóslatokat adó elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az Apple idén ősszel mutatja be a következő-szériás Apple Watch okosórákat, amelyek nem csak dizájnban újulnak meg, de nagyobb kijelzőt is hoznak magukkal. 

Hirdetés

Az új dizájn mellett érdekesség lesz az egészségügyi állapot még pontosabb figyelése és a hosszabb üzemidő. A képernyő mérete állítólag 15 százalékkal lesz nagyobb - azt nem tudni, hogy az óra mérete mennyivel nőne. 

Állítólag az Apple ezúttal sokkal trendibb dizájnt választ majd, bár konkrétumok még csak pletykaszinten sincsenek, ezért nehéz lenne megtippelni, hogy mi számít majd trendinek az év végén. 

Az elemzőcég szerint az új funkciók és a régebbi modellek áresése miatt az Apple 22-24 millió okosórát adhat el idén, ami 30 százalékos előrelépés lenne éves szinten. A KGI szerint hosszú távon az Apple évi 50 milliót adhat el ezekből. 

Mit jelent az őszi érkezés? Valószínűleg a következő iPhone-okkal egyszerre érkezik a negyedik-szériás Apple Watch. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.