Hirdetés

Új előfizetéses szolgáltatás bevezetését tervezi az Apple?



|

Lehet, hogy az almás cég közelgő eseményen egy olyan apróság is bejelentésre kerül, aminek a podcastokért rajongó felhasználók örülhetnek majd.

Hirdetés

A podcastokat hallgató iOS-felhasználók számára már eddig is nagy segítséget nyújthatott az Apple Podcasts, amivel egyszerűen lehet rendszerezni kedvenc műsorainkat, és ingyenesen fel lehet iratkozni újakra is. Ám lehet, hogy ennyivel nem éri be az Apple, ezért hoz egy fizetős újdonságot, amit a hamarosan esedékes Spring Loaded eseményen már be is jelenthet, és bizony több bizonyíték is azt mutatja, hogy ez így fog történni.

Hirdetés

A Vox munkatársa, Peter Kafka nemrég arról írt a Twitteren, hogy biztos benne, hogy az Apple a keddi eseményen bejelenti a saját, podcastokra koncentráló, előfizetéses szolgáltatását. Ez a jóslat pedig jó eséllyel be is következhet, ugyanis a pletykákkal foglalkozó MacRumorson is gyakran publikáló Steve Moser korábban már talált egy ilyen szolgáltatásra utaló jeleket az iOS 14.5 bétájában.

Egyébként egy ideje már pletykálják, hogy az Apple egyszer előáll egy ilyen jellegű újdonsággal, amire korábban csak Podcasts+ néven hivatkoztak elemzők. Egy korábbi jelentés szerint ez egy opcionális szolgáltatás lenne, amin keresztül exkluzív, prémium műsorokat érhetnének el a felhasználók. Sőt, már arról is olvashattunk, hogy az Apple tárgyalásokat folytatott különböző produkciós vállalatokkal a téma kapcsán.

Érdemes lesz tehát figyelni az almás vállalat következő eseményét, hiszen könnyen lehet, hogy valóban bejelentésre kerül a podcastos szolgáltatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.