Hirdetés

Új eszközökkel gondoskodik a tiszta levegőnkről az Acer



|

Magyarországra is beköszönt az Acerpure intelligens légtisztító berendezések legújabb szériája.

Hirdetés

A COVID-19 járvány nemcsak a távmunkához és az otthoni szórakozáshoz szükséges kütyük iránt korbácsolta fel az érdeklődést, de a különböző légtisztító berendezések keresletét is feltornázta, az Acer pedig a piac igényeit felismerve útjára indította az Acerpure légtisztító termékcsaládot.

A tajvani gyártó nemrég adta hírül, hogy az Acerpure nevű leányvállalata által forgalmazott eszközök legújabb generációja hazánkban is kapható lesz, csökkentve a vírusok, a baktériumok és a szálló por okozta megbetegedések kockázatát is.

Hirdetés

Az alapvető igényeket az Aceprure Cool légtisztító hivatott kiszolgálni, aki viszont többre vágyik, a nagyobb hatótávolságú Acerpure Próra is befizethet. A készülékek az új generációs 4 az 1-ben HEPA szűrővel érkeznek, így a gyártó ígérete szerint több mint 99%-os hatékonysággal használhatók a koronavírus, az influenza, a H1N1, a PM10 lebegő részecskék, valamint a haj és a por ellen, illetve eltávolítják a levegőben lévő baktériumok több mint 99,99-át és a káros illékony gázokat is.

Mindkét légtisztítóra beépített LCD-kijelző került, amelyen valós időben követhetjük nyomon a levegőminőség és a VOC-gázok szintjét. A korábbi modellekkel ellentétben a friss Acerpure-sorozat egyenáramú motort használ, így nemcsak energiát spórol meg, de a zajszintet is 25 dB-en tartja. Az Acer szerint ez alacsonyabb, mint mint a könyvtárakban jellemző 40 dB-es átlagérték, ezért az alvást és a pihenést sem zavarják a berendezések.

A légtisztítók kezelését az Acerpure Life mobiltelefonos alkalmazás könnyíti meg, amely érzékeli a beltéri és kültéri levegő minőségét, és a légszennyezettséggel kapcsolatos figyelmeztetéseket küld. Az appon keresztül a felhasználók távolról is bekapcsolhatják a készüléket, figyelemmel kísérhetik otthonuk levegőminőségét, továbbá tisztító fúvási mintázatokat és előzetes ütemezést állíthatnak be. A gyártó egyelőre nem közölte, hogy mikor indul az eszközök hazai forgalmazása, ahogy a hivatalos árról sincs információnk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.