Hirdetés

Új fejezetet ígér a mobilpiacon a Nokia



|

Szeptember 22-én jelenti be a legújabb okostelefonjait a Nokia, és egyéb meglepetéseket is ígér arra a napra.

Hirdetés

A Nokia márkanév 2016-ban újult meg, amikor a HMD Global szárnyai alá került. Nagy erőkkel robbant be a mobilpiacra, de az utóbbi időben eléggé ellaposodott mind kínálatban, mind népszerűségben. A cég azonban most egy új korszak kezdetét ígéri, amit szimbolikusan egy szeptember 22-i különleges rendezvény és az azon bemutatkozó új Nokia mobilok jeleznek majd. Erről maga Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója beszélt a Twitteren. 

Hirdetés

A szeptember 22-i eseményen nem csak egy új korszak indul el a Nokiánál, de egy különleges vendég is ott lesz a rendezvényen. A tippek szerint egy híres YouTuberről lehet szó, illetve lesznek nyereményjátékok is. 

A szakértők úgy gondolják, hogy a Nokia újdonságai között ott lesz a Nokia 8.3 is, ami lassan már a lerágott csont kategóriába sorolható, és többször is bemutatkozik, mire megjelenik. Nem kizárt azonban, hogy tényleg jön egy nagyobb meglepetés, elvégre a Google és a Qualcomm nemrég 230 millió dollárral szállt be a HMD Globalba azért, hogy az androidos mezőnyt megerősítse. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.