Hirdetés

Új funkcióval bővülhet az iOS 17 zárolt képernyője



|

Először az Apple Maps profitál belőle, de valószínűleg minden alkalmazás használhatja majd az új funkciót.

Hirdetés

Az év első WWDC-jéhez közeledve egyre több hír lát napvilágot arról, hogy mire számíthatunk az idei iOS frissítéssel kapcsolatban. A 17-es főverzió először úgy tűnt, hogy inkább a stabilitásra koncentrál majd, hiszen a mérnökök figyelmét inkább a RealityPro szemüveg köti le, mostanra azonban több forrás szerint is átkerült a fókusz az új funkciók implementálására.

Egyelőre természetesen csak nem hivatalos forrásból érkeztek a hírek, de nagyon úgy tűnik, hogy az iOS 17-ben még jobban kihasználja majd az Apple a zárolt képernyőt az iPhone-on, és egy exkluzívnak ígérkező funkciót ad az Apple Térkép számára.

Hirdetés

A Twitteren ütötte fel a fejét egy kép, ami bemutatja az új zárolt képernyőt. Ha hihetünk a koncepciónak, az iOS 17-ben, ha aktív egy navigáció a gyári alkalmazásban, zárolt képernyőnél is a fél kijelző a valós időben frissülő GPS képet mutatja, míg a kijelző felső fele megmarad a dátumnak, pontos időnek és a kitűzött widgeteknek. Egyelőre nem világos, hogy hova kerülnek így például az értesítések, de biztos erre is megvan a válasz Cupertinóban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.