Hirdetés

Új funkcióval segít a Netflix, hogy találj valami néznivalót



|

Hasznos megoldással bővül a Netflix mobilos alkalmazása.

Hirdetés

A Netflix mostanában jószerével csak az olyan kellemetlen fejlemények kapcsán hallatott magáról, mint az egykor még aktívan támogatott jelszómegosztás üldözése és a legolcsóbb előfizetői csomag eltörlése a tengerentúlon, így ideje volt, hogy valami jó hírt is közöljön a szolgáltató.

Most pedig szállítja is ezt egy új telefonos funkció képében, amely az ígéret szerint könnyebbé fogja tenni, hogy találjunk magunknak valami néznivalót a platform óriási, egyre duzzadó kínálatában.

Hirdetés

A Netflix hivatalos blogján bejelentett My Netflix egy új aloldal a streamingszolgáltató mobilos alkalmazásában, amely egy helyen gyűjti össze azokat a műsorokat, amikhez valaha bármilyen közünk volt. A gyakorlatban ez például azokat a tételeket jelenti, amelyeket kedveltünk, a listánkra helyeztünk, elkezdtük nézni, láttuk a trailerét és így tovább.

Az új lap tehát lényegében egy átfogó összefoglalót ad az érdeklődési körünkről, így minél aktívabban vagyunk a platformon, annál több tartalommal fog megtelni. A My Netflix mellett természetesen megmaradnak az alkalmazás jól ismert felületei, így aki továbbra is a főoldalra és a hagyományos ajánlásokra hagyatkozna, annak sem kell változtatnia a szokásain.

Az új oldal világszerte tegnap kezdett élesedni a Netflix iOS-es alkalmazásában, az androidos felhasználók számára pedig valamikor augusztusban fog megérkezni a felületet elhozó frissítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.