Hirdetés

Új ikonokkal frissül hamarosan a Windows 10



|

A megváltozott arculat egyelőre az Insider program résztvevői számára érhető el.

Hirdetés

A Microsoft jelenleg nemcsak a Windows 10 új verzióját, vagyis a 2019 őszén bejelentett Windows 10X-et fejleszti, de a vállalat a jelenlegi operációs rendszer arculatát is igyekszik frissíteni. A Windows 10X megjelenése a legutóbbi információk alapján tovább csúszott, viszont az Insider program résztvevői számára már elérhetővé váltak a Fájlkezelő átdolgozott ikonjai.

Hirdetés

A frissítés legújabb részletei alapján meghajtók, a Dokumentumok, valamint a Lomtár ikonja változott meg és kapott modernebb kinézetet. A változtatásokról már hivatalos képeket is közzétett a Microsoft, ezek alább láthatók.

A Microsoft idén még további újításokat eszközöl a Windows 10 arculatát illetően, ez a Sun Valley nevű frissítés, amelyről a cég jelenlegi tervei szerint valamikor áprilisban fog több részletet elárulni. A Sun Valley-ről egyelőre azt tudni, hogy az ikonok mellett a Start menü is át fog alakulni, illetve a rendszer kap majd teljeskörű sötét módot, valamint lekerekített ablakokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.