Hirdetés

Új laptopok és egy táblagép társaságában mutatkozik be a Honor X40



|

Már nincs messze a Honor nagyszabású termékleleplezése.

Hirdetés

Az ősz beköszöntével a tech cégek is ráfeküdtek az újdonságaik bemutatására, az Apple műsora már mögöttünk is van, október elején pedig a Google is belép a sorba a Pixel 7-szériával és a Pixel Buds Pro 2 vezeték nélküli fülessel.

Addig viszont még az egykor a Huawei szárnyai alá tartozó, ám a Kína-ellenes amerikai szankciók miatt végül új tulajdonoshoz került Honor is tart egy nagyszabású leleplezést, több kategóriában is frissítve a termékpalettáját.

Hirdetés

A Weibo közösségi oldalon promózott, szeptember 15-én esedékes műsor sztárja a felső-középkategóriás Honor X40 lesz, amelyről a cég már most megosztott néhány rendert és információt. A készülék egy lekerekített szélű OLED-kijelzővel érkezik, a hátoldalán dupla lencsés MI-vezérelt kamerával. A burkolat alatt egy 5100 mAh-es "vékony és könnyű" akkumulátor lapul, ami a gyártói ígérete szerint hosszú üzemidőt garantál majd.

Az X40 három színben (zöld, fekete, színváltós) támad, a pletykák alapján pedig valószínűleg a MediaTek Dimensity 700-as SoC hajtja. Ami pedig a többi újdonságot illeti, a Honor által megosztott információk szerint két laptop, a Notebook V14 és a Notebook X is tiszteletét teszi a csütörtöki eseményen, ráadásként pedig a Pad X8 táblagép is megmutathatja magát.

A műsor ugyanakkor csak a kínai piacnak szól, így akár hónapok is eltelhetnek, mire Európába is megérkeznek a leleplezésre váró újdonságok.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.