Hirdetés

Új launcheren dolgozik a Sony



|

Leállt az Xperia Home Launcher fejlesztése, de nincs vész: a Sony már dolgozik az új megoldásán.

Hirdetés

A Sony nemrég árulta el, hogy többé nem bővül újabb funkciókkal az Xperia Weather alkalmazás - ezek után már nem volt meglepő, hogy az Xperia Home Launcher fejlesztése is leállt. Egyesek ebből arra következtettek, hogy a Sony jövőbeli okostelefonjai a gyári androidos launchert használják majd. Mint kiderült, tévedtek. 

Hirdetés

A japán cég elárulta, hogy már dolgozik az Xperia Home Launcher utódján. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen változtatásokat tervez a vállalat. Az mindenesetre, hogy az eddig használt megoldást teljesen félredobják, nagy változtatásokat sejtet: talán új kezelőfelületet is kapunk, ami jobban kiaknázza az Android P gesztusvezérlési lehetőségeit. 

Attól függetlenül, hogy mi lesz az új launcherben, az is jó kérdés, hogy pontosan mikor érkezik. Egyelőre ezt sem tudni, és az sem tiszta, hogy mióta fejlesztik. Remélhetőleg a jövőbeli Android P bétákban már helyet kaphat - ez már csak azért is előnyös lenne, mert így a szélesebb megjelenés előtt tesztelhetnék az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.