Hirdetés

Új lehetőséggel bővül a Facebook és az Instagram



|

Korlátozott felhasználói körben már elkezdődött a funkció tesztelése.

Hirdetés

A Meta egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy egy új lehetőség által könnyebb átjárást biztosítana a Facebook és az Instagram között. Nemcsak a profilok váltása lesz egyszerűbb, hanem az új fiók létrehozása is gyorsabbá válik.

A funkció tesztelése már elkezdődött a webes, illetve a mobilos felületeken, az iOS és az Android készülékeken egyaránt.

Az újítás egyik legfontosabb eleme, hogy ugyanahhoz az e-mail címhez kapcsolhatjuk a Facebook és az Instagram fiókjainkat is, ezáltal a kettő közötti átváltás, valamint az értesítések kezelése is lényegesen egyszerűbbé és átláthatóbbá válik.

Hirdetés

A bejelentkezés rendszere is megújul, ami azt jelenti, hogy egy felhasználó lehetőség nyílik az egyik alkalmazáshoz tartozó bejelentkezési adatokat használni egy másik eléréséhez is. Emellett már elég lesz csupán egyetlen új fiók regisztrálása, hogy ahhoz csatolva több vállalati profilt is hozzárendelhessünk.

Természetesen a felhasználói adatok biztonságát is szem előtt tartja a Meta, így megmarad a kétfaktoros hitelesítés. A funkciók tesztelése már elkezdődött a globális piacon, egyelőre korlátozott számú felhasználóval. A vállalat teljes blogbejegyzését a hivatalos honlapon olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.