Hirdetés

Új lézerrendszerrel erősít az iPhone 8



|

Az autofókuszt és a mélységérzékelést segíti majd az új lézeres rendszer.

Hirdetés

A hírek szerint új lézeres rendszert kap az Apple iPhone 8, amely így gyorsabb és pontosabb autofókusszal dolgozhat a képek készítésekor. Emellett a rendszer a mélységérzékelésben is segít majd a kiterjesztett valóságra építő appoknak. 

Hirdetés

Az Apple elvileg bevásárolt az olyan alkatrészekből, amelyek a VCSEL rendszerhez kellenek. A plusz hardverköltség egy készülékre vetítve 2 dollárra jön ki. 

A forradalminak pletykált előlapi kamera valóban 3D-s szenzorral és arcfelismeréssel jöhet. Az eddigi jelentésekkel szemben mostanában több forrás is úgy tudja, hogy az iPhone 8 kínál majd Touch ID-t. A nagy kérdés még mindig az, hogy sikerül-e a kijelzőbe ágyazni, vagy a hátlapra kerül a szenzor. Ez utóbbit az Apple és a rajongói sem szeretnék. 

Eddig úgy nézett ki, hogy az Apple inkább lemond a Touch ID-ról, és egy arcfelismerő rendszerrel helyettesíti azt. A kérdés csak az, hogy sikerül-e kellően gyors és pontos alternatívát összehozni a startig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.