Hirdetés

Új mérföldkő: megérkezett a Google Chrome 100



|

Több platformon is élvezhető már a Google böngészőjének szép, kerek verziószámú frissítése.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a Google Chrome az egyik legnépszerűbb böngésző manapság, hiszen annak ellenére, hogy olykor tényleg falánk módon emészti fel gépünk erőforrásait, gyors és pofonegyszerű a használata, illetve ügyesen összehangolható a Google-fiókunk többi részével.

Időközben meg is érkezett a program friss verziója, aminek a számozása jóval érdekesebb, mint a tartalma.

Hirdetés

Élesedett ugyanis a Chrome 100, melynek neve remekül megmutatja, hogy mennyi frissítést adott már ki böngészőjéhez a Google. Sajnos a frissítés leginkább csak hibajavításokat tartalmaz, így nem érdemes virtuális konfettikre számítani, de legalább jobb teljesítményt tapasztalhatunk. Az új változat már elérhető Androidon és iOS-en, de az asztali gépes verzió is stabilnak tűnik, így a PC-s tábor egy része is találkozhat vele. Korábban jelentettek néhány problémát, reméljük, ezek már nem vagy nem sokáig rontják a böngészés élményét.

Remélhetőleg a Chrome 101 ütősebb újdonságokat fog kínálni, de mindenképp jó hír, hogy a Google nem csak a Chrome ikonjának megváltoztatására összpontosítja az erőforrásait.

Ti melyik böngészőt szoktátok használni PC-n vagy mobilon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.