Hirdetés

Új okosórát is villant hamarosan a Xiaomi



|

A kínai gyártó új okostelefonjai mellett napokon belül leleplez egy friss okosórát is.

Hirdetés

Ugyan a techvilág rengeteg újdonságot fog ránk zúdítani a januári CES alatt, a Xiaomi beelőzi az akkori hírdömpinget, és már korábban bemutatja okoseszközeinek következő generációját. Azt eddig is tudtuk, hogy a december 28-án megrendezésre kerülő eseményen debütál a Xiaomi 12-es széria, vele együtt pedig a gyártó operációs rendszere, a MIUI 13-as kiadása is. De a felsoroltakon túl még egy termékről lerántja a leplet a gyártó.

Hirdetés

A kínai közösségi médiában már teljes gőzzel promotálja a bemutatót a Xiaomi, néhány nappal az esemény előtt pedig a lenti képet is közzétették, amin az eddig csak pletykákban megjelenő Xiaomi S1 is feltűnik. Telefonjaihoz hasonlóan a csuklón viselhető okoseszköz nevéből is eltűnik a Mi márkamegjelölés, ezt leszámítva viszont csak találgatni tudunk, mit ajánl majd az új okosóra.

A neten keringő előrejelzések szerint az okosórák piacán ma már alapkövetelménynek számító feature-ökkel rendelkezik majd az S1, köztük a véroxigén-szint és pulzusszám mérésének lehetőségével, lépésszámlálóval és kalóriakövetéssel, és az okostelefonokhoz történő Bluetooth-csatlakozással. A nagyjából 67 dollárra saccolt fogyasztói ára viszont kifejezetten csábító lehet azoknak, akik egy pénztárcabarát okosórára vadásznak. Hogy a tippek mennyire bizonyultak megbízhatónak, az december 29-én hajnalban derül ki a Xiaomi bemutatóján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.