Hirdetés

Új, olcsóbb változatot kapott a YouTube Premium



|

Ha csak az számít, hogy ne legyenek reklámok, akkor jobb választás lehet a YouTube Premium Lite.

Hirdetés

Bizonyos szempontokból roppant hasznosak az internetes hirdetések, viszont az is egyértelmű, hogy ronthatja a felhasználói élményt azt, ha egy weboldalon minden bejegyzésre jut két reklám, vagy épp egy YouTube-videót szakít meg több alkalommal is egy ilyen apróság.

Szerencsére már egy ideje létezik a YouTube Premium, amire előfizetve búcsút inthetünk a reklámoknak, és még egyéb hasznos funkciókat is kapunk, és most úgy tűnik, azokra is gondoltak a videómegosztó üzemeltetői, akik nem igénylik az extrákat.

Hirdetés

Európa számos országában 11,99 euróba kerül a YouTube Premium, ami egyrészt eltünteti a reklámokat, másrészt pedig egyéb hasznos funkciókat is ad a felhasználóknak, akik így például letölthetik a videókat, vagy akár lezárt képernyő mellett is hallgathatják a YouTube-os anyagot mobiljukon. Ez az ár pedig picit soknak tűnhet, ha valaki pusztán csak a hirdetésektől szeretne megszabadulni.

Úgy tűnik, úton van már a megoldás, ugyanis több európai országban is tesztelhető már a YouTube Premium Lite, amivel 6,99 euróért megszabadulhatnak a felhasználók a reklámoktól, viszont nem tartalmazza a drágább előfizetési modellel járó extrákat. Az új funkció többek között a Benelux államokban, illetve a skandináv országokban elérhető, és egyelőre nem tudni, hogy mikor vezeti be azt a Google világszerte is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.