Hirdetés

Új részletek derültek ki a harmadik generációs iPhone SE-ről



|

Az Apple már tavasszal bemutathatja a vadonatúj iPhone-t.

Hirdetés

A várakozások szerint valamikor idén tavasszal, jó eséllyel már márciusban sor kerülhet az Apple következő eseményére, ahol reflektorfénybe kerülhet az ötödik generációs iPad Air, és a harmadik generációs iPhone SE is. Mindkettő kapcsán olvashattunk már ezt-azt korábban, szerencsére most újabb állítólagos részletekről tudunk beszámolni.

A japán Mac Otakara blog kínai forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy iPhone SE 3 az elődjéhez, vagyis a második generációs SE modellhez hasonló dizájnt kaphat.

Hirdetés

A mobil elvileg képes lesz a Qi vezeték nélküli töltésre, viszont a MagSafe-et már nem fogja támogatni. Persze a nagy attrakció az 5G és az A15 Bionic chip lesz ebben a készülékben, ami talán kárpótolja majd a MagSafe hiánya miatt bánkódókat.

Nyilván az ilyen jellegű értesüléseket óvatosan kell kezelni, de remélhetőleg már tényleg nem kell sokat várni az Apple hivatalos bulijára, amire a legújabb szóbeszéd szerint márciusban kerülhet sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.