Hirdetés

Új részletek derültek ki a Xiaomi Mi 11T Pro szériáról



|

Az új készülék jelentősen jobb teljesítményre lesz képes, mint közvetlen elődje, a Xiaomi Mi 10T Pro.

Hirdetés

A Xiaomi nemrégiben mutatta be a legújabb csúcstelefonját, a Mi Mix 4 modellt, ami jelenleg kizárólag a kínai piacon elérhető. A felső kategóriás készülék mellett viszont a kínai gyártó már fejleszti az Mi 11T Prótis, ami a legutóbbi híresztelések alapján már idén szeptemberben megjelenhet.

A telefonról sok technikai részlet egyelőre nem ismert, viszont bennfenteseknek köszönhetően néhány fontos paraméterrel kapcsolatban okosabbak lettünk.

Hirdetés

A vietnámi The Pixel csapatának értesülései szerint kiderült, hogy a Xiaomi Mi 11T Pro a Qualcomm Snapdragon 888 chipjével fog megjelenni, a Mi Mix 4-hez hasonlóan. Megtudtuk továbbá, hogy a telefon 120 Hz-es OLED kijelzőt kap, az 5000 mAh-os akkumulátor pedig támogatni fogja a 120 W-os töltést is. Ezek mind jelentős újítások az Mi 10T Pro készülékhez képest, aminek 144 Hz-es LCD kijelzője van, illetve a 33 W-os töltést támogatta.

Az árazással kapcsolatban pedig kiderült, hogy az új készülék nagyjából  570-657 dollárba, vagyis körülbelül 170-197 ezer forintba fog kerülni. A Xiaomi 10T Pro az európai piacon 544 dollár körüli áron debütált, az amerikai piacon pedig nem volt elérhető.

A Xiaomi egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt az Mi 11T Pro megjelenésével kapcsolatban, viszont várhatóan még idén szeptember végén elérhető lesz a telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.