Hirdetés

Babszemekre hasonlítanak majd a következő Samsung Galaxy Buds fülhallgatók



|

A szivárgások szerint az új-generációs modell merőben új formavilágra épít, olyanra, ami a babszemre emlékeztet.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Buds+ fülhallgatójánál az eredeti Galaxy Buds formavilágát vitte tovább, a dizájn alapvetően változatlan. A mostani, WinFuture által közzétett renderelt képek alapján azonban a következő generációs dizájnt és formát vált. Az új Galaxy Buds fülhallgatók gyakorlatilag babszem formát kapnak. A renderelt képeket 3D-s adatokra építették, természetesen a Samsung hivatalosan semmit nem erősített meg. 

Hirdetés

Az új forma lényege, hogy a fülhallgatót nem kell és nem is lehet a külső hallójáratba helyezni, csupán a fülkagylóba illeszkedik alul-felül a vezeték nélküli kütyü. A hangszórók az alsó részre kerülnek, lesz továbbá néhány mikrofon és egy szenzor, ami érzékeli, hogy fülbe van-e helyezne a termék. 

A jelentés szerint a teszteket még nem fejezték be, így elképzelhető, hogy a dizájn változik még a megjelenésig. Ráadásul a további részletek is ismeretlenek, ahogy az üzemidő is. Arra persze elég nagy az esély, hogy az új modell a Galaxy Note 20 szériát kísérje a nyár végén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.