Hirdetés

Új Samsung okosóra érkezik, talán a Galaxy Watch 2



|

Vagy talán mégsem az. Egyelőre csak verziószámot lehet tudni a koreai gyártó legújabb okosórájáról, ami még sok minden lehet.

Hirdetés

Az okosóra-piacon egyelőre kiemelkedően vezet az Apple, és viszonylag kevesen tudtak felzárkózni a tempójukhoz. A felzárkózók egyike a Samsung, ahol leginkább az segítette az okosórák népszerűségét, hogy ezek egy része az Apple "szappantartó" dizájnjával ellentétben valódi órákra hasonlító külsőt kapott. Persze emellett a koreai gyártó több más eszközt is megjelentetett ebben a termékvonalban, vannak náluk is kütyüsebb, sőt fitneszpántosabb kinézetű megoldások is.

Hirdetés

Épp ezért nem tudni egyelőre, melyik vonalat erősíti majd az az új okosóra, amelyet a GalaxyClub szellőztetett meg. A holland forrás általában pontos információkhoz jutott hozzá eddig, szóval az nagyjából biztosra vehető, hogy a Samsungnál készül egy SM-R840 verziószámmal ellátott eszköz.

Az eredeti Galaxy Watch SM-R800 verziószámot kapott annak idején, és a későbbi modellek számozása is SM-R820, SM-R830, valamint SM-R835 volt, ezek a Galaxy Watch Active 2 széria különféle tagjaiként kerültek a boltokba. Épp ezért a mostani változat ugyanannyira lehet a Galaxy Watch 2, tehát az eredeti okosóra aktualizált friss kiadása, vagy egy Galaxy Watch Active 3 modell. Vagy bármi más igazából, ha már itt tartunk, csak annyi nagyon valószínű, hogy óra lesz, és nem mondjuk egy űrkomp. Lényeg, hogy készül. A verziószám mellett mindössze annyi derült ki, hogy az új eszköz 330 mAh kapacitású akkumulátort kap (ami egy űrkompot azért nem hajtana meg). Ez egy teljes értékű modern okosóra esetében viszonylag közepes teljesítménynek számít, a Galaxy Watch Active 2-ben volt annak idején hasonló (pontosan 340 mAh) akku.

A titokra vagy a február 11-i Samsung Unpacked eseményen derülhet fény, ha a Galaxy S20 és a Galaxy Z Flip mellett mutatják be, de az is lehet, hogy ezt külön viszik majd el a február 24-én induló Mobile World Congressre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.