Hirdetés

Új színekben próbálkozik az LG G6



|

Kék, lila és rózsaszín árnyalatokban is érkezik az LG G6, illetve új színekkel frissült a Q6-os modell is.

Hirdetés

Miután az LG V30 málnarózsa fantázianevű kiadása elég figyelemfelkeltőnek bizonyult, az LG úgy döntött, hogy a tavalyi zászlóshajóját is új színekkel frissíti. Hamarosan jön az LG G6 kékben, lilában és rózsaszínben (Moroccan Blue, Lavender Violet és Raspberry Rose fantázianevekkel) . 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó ezzel egyszerre a kék és a lila árnyalatokat a Q6-os modellre is elhozza

Ezzel a három új színnel az LG G6 immáron nyolc különböző színben érhető el a különböző piacokon, míg az LG Q6 összesen hét árnyalatban. 

Az LG ígérete szerint elsőként Dél-Koreában jelennek meg az új színben pompázó G6-os és Q6-os készülékek. Erre már februárban sor kerül. Ezután a fontosabb piacokon is elérhetővé válnak az újdonságok, bár részletek egyelőre nincsenek, ahogyan az árazás sem ismert. Remélhetőleg az árcédula nem változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.