Hirdetés

Új színeket kapott a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+



|

Napkelte-arany és burgundi vörös színekkel újít a Samsung, de sajnos nem minden országban.

Hirdetés

Érdekes színekben már a Galaxy S8-as sorozat is elérhető volt, a Samsung most pedig úgy döntött, hogy a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ modellekhez is hoz két új, érdekes árnyalatot. Az aktuális zászlóshajók ennek keretében burgundi vörös és napkelte-arany színekben is jönnek. 

Hirdetés

Mondani sem kell, hogy mindkettő kellemes meglepetés, hiszen a gyártók általában fél évet várnak, mire új színnel teszik érdekesebbé az eredeti modellt. A Samsung aktuális zászlóshajójánál azonban már most megnőtt a színválaszték. 

Rossz hír azonban, hogy a burgundi vörös Galaxy S9 és Galaxy S9+ csak Kínában és Dél-Koreában lesznek egyelőre vihetőek - azokban az országokban már ebben a hónapban. A napkelte-arany júniusban kerül piacra Európában, Ausztráliában és Ázsiában, de sajnos nem minden országban. Európában Németországban és Spanyolországban is lesz belőle, és elképzelhető, hogy később más régiókba is megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.