Hirdetés

Új ügyféltámogatási rendszert tesztel a Facebook



|

Amennyiben sikeres a fejlesztés, a közeljövőben sokkal könnyebben érhetik el a felhasználók az illetékeseket, akik segítenek a problémák megoldásában.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve a Facebook és az Instagram is elérhetővé tette a 2021-es összefoglaló funkciókat, de emellett a Meta fejlesztői nemcsak szórakoztató, hanem rendkívül hasznos újításokon is dolgoznak. Az Instagramon visszatér a régen közkedvelt lehetőség, aminek hála időrendben láthattuk a bejegyzéseket, mindeközben a Facebook mérnökei a közösségi oldal ügyféltámogatási rendszerén igyekeznek javítani.

Hirdetés

Az egyik újítás leginkább az angol nyelvű tartalomgyártóknak kedvez. Az USA felhasználói között már tesztelik az elő chat támogatás lehetőséget, aminek hála lényegesen gyorsabban és könnyebben válnak elérhetővé a közösségi oldal munkatársai. A tartalomgyártóknak így nem kell sokáig várniuk, ha például a posztokhoz kapcsolódó reklámokkal, a kifizetésekkel, vagy éppen az Instagram Reels új funkcióival kapcsolatban merül fel kérdésük.

A másik újítás viszont nemcsak a tartalomgyártóknak, hanem az átlagos felhasználóknak is nagyon hasznos lesz. A Facebook ugyanis kiterjeszti az élő chates támogatás funkciót az oldalt angol nyelven használók számára annak érdekében, hogy megfelelő segítséget kapjanak abban az esetben, ha a profiljuk valamilyen okból nem elérhető.

Egyelőre mindkét új lehetőséget kis létszámú felhasználói bázissal tesztelik, de ha jól sikerülnek a fejlesztések, remélhetőleg a közeljövőben már globálisan elérhetőek lesznek a funkciók élesben, és idővel talán azok is élvezhetik az előnyeit, akik nem beszélnek angolul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.