Hirdetés

Új verziót kap a GoPro elhanyagolt modellje



|

Több mint négy év után vált generációt a GoPro MAX.

Hirdetés

A technológia fejlődésével széles körben váltak elérhetővé a megfizethető akciókamerák, a kategória királya azonban továbbra is a GoPro, amely 2002 óta látja el a piacot az ajánlataival, jelenleg hét különböző modellt kínálva a vásárlóknak.

A cég nemrég leplezte le a legkapósabb termékének számító Hero következő, 12. generációját, a prezentáció során pedig az is kiderült, hogy a cég végre frissíteni fogja az évekkel ezelőtt bemutatott MAX-kiadást, amely kifejezetten 360 fokos videók készítésére szolgál.

Hirdetés

Az új verzió érkezését maga a vezérigazgató Nick Woodman jelentette be, ám a nagyfőnök csak annyit árult el, hogy már folyik a munka a következő GoPro MAX fejlesztésén, és hogy megéri várni rá. A The Verge később felkereste a vállalatot, hogy van-e még valami közlendőjük a témában, ám a portálnak sajnos nem sikerült további információkat kiderítenie a kameráról.

A GoPro az egyik legkorábbi szereplő volt a 360 fokos kamerák piacán a 2017-ben piacra dobott Fusionnel, melynek utódjaként futott be a két évvel később, 2019 októberében megjelent MAX. Azóta viszont a cég mintha ráaludt volna a kategóriára, így az elsődleges konkurenciát jelentő Insta360 korszerűbb megoldásokkal állhatott elő.

A rendelkezésre álló információk alapján lehetetlen megjósolni, hogy mikor fut be a 360 fokos kamera következő generációja, de ha muszáj tippelni, akkor egy 2024-es rajt lehet a legvalószínűbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.