Hirdetés

Új videókon az Oppo feltekerhető kijelzős prototípusa



|

Az izgalmasnak ígérkező Oppo X 2021-et már francia és német tartalomgyártók is megkapták tesztelésre.

Hirdetés

Az összehajtható kijelzős okostelefonok mellett egyre népszerűbb innovációvá válik a gyártók körében az úgynevezett feltekerhető kijelző, vagyis amikor változtatható a készülék képernyőjének mérete. Az LG mellett a TCL is fejleszt ilyen telefont, illetve már az Oppo is előrukkolt a legújabb fejlesztésével. Egyelőre nem tudni, mikor tervezi piacra dobni a készüléket a kínai gyártó, viszont legalább már használat közben láthatjuk az Oppo X 2021-et.

Hirdetés

Az Oppo egy korábbi koncepció alapján háromba hajtható készüléken is dolgozik, de a Rollable telefon prototípusát már le is gyártotta, és néhány szerencsés tech videós ki is próbálhatta az új Oppo X-et. A bemutatókból kiderül, hogy a ColorOS szoftvert használó készülék képernyője 6,7 inchesről 7,4 inchesre növelhető egy gombnyomással, a váltás pedig minden esetben eléggé sima, nem igazán törnek meg a kijelzőn látható anyagok. Alább megtekinthető Brandon Le Proktor francia, illetve az AllroundPC német nyelvű bemutatója.

Az Oppo X 2021 egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, illetve még az sem teljesen biztos, hogy a gyártó egyáltalán tervezi-e a piacra dobását, lévén prototípusként hivatkozik a készülékre. Amennyiben viszont sikeres az innováció, nem elképzelhetetlen, hogy jó alapot biztosíthat a közeljövő újabb feltekerhető kijelzős telefonjai számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.