Hirdetés

Újabb alkalmazást küld nyugdíjba a Google



|

Augusztus 5-én megszűnik a Google Trips app támogatása, közvetlen utódja nem lesz.

Hirdetés

A Google augusztus 5-én megszünteti a Trips alkalmazásának támogatását, mindezt pedig már hivatalosan is megerősítette az óriás. A döntés nem meglepő, hiszen a Google nemrég egy újratervezett, webes Trips appot indított el, amivel az androidos appot is kiváltaná. 

Hirdetés

A Google Play Áruházon keresztül az androidos alkalmazás még mindig elérhető. Ennek ellenére a Google Trips támogatói oldalán már olvasható, hogy augusztus 5-én vége az androidos appnak. 

Az óriáscég nem tervezi, hogy új mobilos appot dob piacra a Trips helyett. A felhasználók a gyakorlatban más Google-szolgáltatásokban, például a keresőben vagy a Térképen találkoznak majd azokkal az információkkal, amelyek eddig a Trips appban voltak elérhetőek. 

A webes app ugyanakkor augusztus 5. után is használható marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.