Hirdetés

Újabb app segítheti az alvásodat



|

A Shleep app még a CES-en debütált, és szeretné jobbá tenni az emberek alvását.

Hirdetés

Mostanában sok cég igyekszik segíteni az emberek alvásproblémáin, ami az okostelefonok, internet-és értesítésalapú társadalom miatt egyre komolyabbá válik. A Shleep app fejlesztői nagy figyelmet kaptak a program ügyes kezelőfelülete és a téma komplex megközelítése miatt. A platform tudományos alapokra épít, és a CES-en debütált. 

Hirdetés

A tetszetős felület arra az ötletre épül, hogy ha megértjük az alvási szokásainkat és a viselkedésünket, akkor annak megváltoztatásával az alvásunk minőségén is javíthatunk. 

Az app megnyitása után a program kikérdez minket az életkorunkról, képernyőidőnkről, életstílusunkról és alvási szokásainkról, majd személyre szabott programot hoz létre azért, hogy javítson az alvásunkon, és még relaxációs gyakorlatokat is kínál, hogy megszabaduljunk az állandó kütyüzéstől. Mindehhez videók is vannak. 

Az Allied Market Research szerint 2022-re 80 milliárd dolláros piac lesz az alvásbiznisz, de ez az érték eltörpül az évi 411 milliárd dolláros kiesés mellett, amit a rossz alvásminőség okoz. A hálószobába vitt okostelefon, a kijelzők fénye, a stressz és a médiától zengő környezet, valamint a videós platformok előretörése mind hozzájárulnak a problémák fokozódásához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.