Hirdetés

Újabb biztató jelentés érkezett az iPhone 14 áráról



|

Már a harmadik forrás utal arra, hogy az Apple önmérsékletet tanúsít majd az iPhone 14 árazásánál.

Hirdetés

Ha az elmúlt évek menetrendjéből indulunk ki, az Apple valószínűleg szeptember második keddjén, vagyis szeptember 13-án fogja leleplezni az iPhone 14-modellcsaládot, amely a pletykák alapján továbbra is két alap- és két Pro-modell formájában csábítja majd a vásárlókat.

A világszerte szárnyaló infláció miatt az idén különösen aktuális a kérdés, hogy fognak-e árat emelni a cupertinóiak, amiről korábban két szivárogtató is úgy nyilatkozott, hogy csak az iPhone 14 árcédulája marad változatlan, míg az iPhone 14 Pro és Pro Max modellek 100-100 dollárral többet kóstálnak majd a jelenlegi megfelelőiknél.

Most pedig egy harmadik jelentés is arra utal, hogy aki az alapmodellre pályázik, annak továbbra is 799 dollárjába fog kerülni az iPhone-vásárlás. Ezt az árat még a 2020-as iPhone 12-nél vezette be az Apple, és a tavalyi alapmodell is igazodott hozzá. A jóslat ezúttal a yeux1122 nevű koreai leakertől származik, aki egy blogposztban osztotta meg a biztató értesülést. Yeux1122 úgy tudja, hogy az Apple a globális mobiltelefon-piacon tapasztalható stagnálást szeretné ellensúlyozni azzal, hogy nem piszkálja a hagyományosan legnépszerűbbnek bizonyuló iPhone-variáns árát.

Hirdetés

Más kérdés, hogy a rekord gyenge forint esetében is meglesz-e ez a jóindulat, de ha muszáj lenne tippelnünk, akkor azt mondanánk, hogy Magyarországon cseppet lepődnénk meg egy korrekciós jellegű áremelés láttán. A szivárogtató egyébként egy "nagy amerikai pénzintézetre" alapozza az információt, de természetesen megeshet, hogy ő és a többiek is tévednek.

Az egyik alapmodellért azonban még akkor is többet kell majd fizetni, ha igaznak bizonyulnak a pletykák. A szivárogtatók ugyanis egyetérteni látszanak abban, hogy az iPhone 14-sorozat elbúcsúzik a mérsékelten sikeres iPhone minitől, és helyette egy 6,7 hüvelykes variánst kapunk iPhone Max néven. Ez pedig természetesen többe kerül majd, mint a 699 dollárért kínált 5,4 hüvelykes apróság, a jól értesült madárkák legalábbis 899 dolláros árcéduláról csiripelnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.