Hirdetés

Újabb érdekes dolgok derültek ki a Galaxy Note 20 Ultráról



|

Az utóbbi napokban igazi dömping van a Galaxy Note 20-as szivárgásokból, az Ultra verzió pedig fehérben is megmutatta magát.

Hirdetés

Az elmúlt napokban extrém mértékben megélénkültek a szivárgások a Galaxy Note 20 mobilokról, amelyekkel minden jel szerint betalálhat a Samsung. A sima Galaxy Note 20 egy észszerű választás lesz azoknak, akik csúcsmobilt keresnek sallangok nélkül: a Galaxy S20+ kamerarendszerét lapos, 6,7 hüvelykes, full HD+ felbontású, 60 Hz-es kijelző, AKG sztereó hangszórók, vízálló kialakítás és 8 GB RAM, 256 GB tárhely, 4300 mAh-s akku kíséri majd (30 perc alatt tölt 50 százalékra) - vagyis nincs vízesésszerű kijelző és 100+ megapixeles kamera, sokan azonban pont ettől az iránytól menekülnének, vagyis már a sima Galaxy Note 20 is telitalálat lehet megfelelő árazás mellett, szürke, bronz és zöld árnyalatokban. Ami pedig a Galaxy Note 20 Ultrát illeti, azoknak kedvez, akik mindent kimaxolnának. 

Hirdetés

A Galaxy Note 20 Ultráról nem csak bronz és fekete, hanem fehér verzióban is van már renderelt anyag, és az is kiderült, hogy a Samsung nem csak, hogy ad töltőt az új csúcsmobilokhoz, de az 25 wattos lesz. Bánkódni pedig nem kell a 45 wattos adapter hiánya miatt, mert az már a Galaxy Note 10+ modellnél is csak körülbelül 1-2 perccel volt gyorsabb. 

4G-s és 5G-s modellek egyaránt lesznek az új készülékekből, remélhetőleg az előbbiek nagyobb árkedvezménnyel. Az S Toll válaszideje az Ultránál jobb lesz, de mindkettő tud majd új gesztusokat, például távirányítós egérként viselkedhet vagy mutatóként. Kamerából az Ultra pedig a Galaxy S20 Ultrát veszi alapul, visszafogottabb zoomtartománnyal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.