Hirdetés

Újabb érdekesség a Huawei Mate 10 Pro készülékről



|

A legújabb renderelt kép arról árulkodik, hogy a készülék színéhez az előlap és a kijelző kerete is igazodik.

Hirdetés

Egyre közeledik a Huawei Mate 10 hivatalos bemutatója, és nem túl meglepő módon egyre több a szivárgás a készülékről. Gyakorlatilag már nincs olyan dolog, amit ne tudnánk. 

Hirdetés

Az idei szériát három modell alkotja majd, amelyeknek elvileg már ismerjük a specifikációit és láttuk a külsejüket is fotókon. Persze az információk nem hivatalosak, de a források általában teljesen hitelesek. 

Renderelt fotót maga Evan Blass is szállított már a zászlóshajóról, ő pedig csak olyan képeket tesz közzé a megjelenések előtt, amelyeken valóban az igazi, végleges modellek láthatóak. 

Ezek alapján a Huawei Mate 10 Pro szürke, kék és barna színekben érkezik majd. Blass azonban egy újabb érdekes részletet is felfedett

Közzétett egy olyan renderelt képet, amelyen a Mate 10 Pro előlapja látható. Ez pedig azt mutatja, hogy a Mate 10 Pro előlapja és a kijelző kerete színben is igazodik a hátlaphoz, és nem fekete keretet futtat körbe. 

Az idei trendi készülékek, mint a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, LG V30, Apple iPhone X és Essential Phone mind fekete előlapot használnak - a kivétel egyedül az LG G6 és a Xiaomi Mi Mix 2. 

Frissítés: időközben két élőkép is érkezett a készülékről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.