Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki a Xiaomi Mi 9 csúcstelefonról



|

Elvileg holnap debütál a Xiaomi nagy újdonsága, amely ott lesz az MWC-n is. A gyártó azonban egyfolytában árulkodik a bemutató előtt.

Hirdetés

Elvileg február 20-án debütál a Xiaomi új csúcskészüléke, a Mi 9. Ez az MWC-n is ott lesz, bár a nyugati piacra szánt modell csak négy nappal később debütálhat. A Xiaomi vezetői azonban sorozatosan szivárogtatnak az újdonságról. 

Hirdetés

A készülék előlapjának 90,7 százalékát teszi majd ki kijelző, ezt maga Lei Jun fedte fel. A Mi 8-nál és az Apple iPhone XS Maxnél ez az arány "csak" 83,66 és 84,29 százalék. 

Az is kiderült, hogy a 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzőt a Samsung gyártja, és Gorilla Glass 6 védőüveg található rajta. A panel felbontása 1080 x 2220 lesz, 600 nites fényerőt garantál. Speciális optimalizációt is kínál a gyártó, éjszakai és játékos módokat. 

A második-generációs "napképernyős" fejlesztések miatt közvetlen napsütésben is remekül látszik majd a Mi 9 kijelzője, és jobb színeket is ígér. Olyan fotót is mellékelt továbbá a gyártó, amin a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó látható. Ez 25 százalékkal lesz gyorsabb az előző generációnál. A motorháztető alatt Snapdragon 855 lapkát, 6/8 GB RAM-ot és 128/256 GB tárhelyet, valamint 48+12+16 megapixeles hátlapi kamerákat találunk majd. Az Explorer Edition pedig már 10 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet ad majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.