Hirdetés

Újabb érdekességek és képek a Huawei Mate 10-ről



|

Hivatalos, renderelt képanyagok kerültek elő a Huawei következő csúcskészülékéről.

Hirdetés

A Huawei Mate 10 a valaha volt egyik legjobb okostelefonnak ígérkezik, de a jelek szerint három eltérő modell is lesz. A Mate 10-et ugyanis a Mate 10 Pro és a Mate 10 Lite kísérik majd. Ez utóbbit elvileg a Huawei teljesen más néven már be is mutatta a kínai piacon.

Az igazi bemutatóra azonban október 16-ig várnunk kell. 

Hirdetés

Addig is újabb szivárgások érkeztek, amelyek nem csak hivatalos, renderelt képeket, hanem új információkat is jelentenek. Most először látható például a Mate 10 és a Mate 10 Pro közötti különbség, hála a francia Les Numeriquesclaimsnek. Valószínűleg egy promóciós videóból származnak a képek. 

A Mate 10 olyan, mint az eddigi szivárgásokon: nagy, 16:9-es kijelző, hajlított szélekkel, de nem lekerekített sarkokkal. A Mate 10 Pro ellenben már 18:9-es képaránnyal rendelkezik. A normál kiadáson a kijelző alá kerül az ujjlenyomat-olvasó, a drágább modellen a hátlapra. 

Hátul található a dupla Leica kamera, amely az LG V30 után itt is f/1.6-os rekeszértékkel dolgozik, de itt mindkét szenzornál. A Kirin 970-es SoC-t egy 4000 mAh-s akku látja el energiával, maga a készülék pedig vízálló lesz, igaz, csak IP67-es minősítést kap. 

Nagy hangsúlyt fektetnek majd a mesterséges intelligenciára, illetve az erre építő fotóasszisztensre és a valós idejű kamerás fordításra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.