Hirdetés

Újabb érdekességeket pletykálnak a Galaxy Note 10-ről



|

Az egyik népszerű YouTuber és egy híres szivárogtató együtt árulkodtak a következő Samsung csúcskészülékről.

Hirdetés

A Mrwhosetheboss csatornájának hála Arun Maini az egyik legnépszerűbb YouTuber, nemrég pedig érdekes részleteket osztott meg a Samsung Galaxy Note 10-ről. Alapvetően a pletykák ismétléséről szól a videó, és arról, hogy most először több Galaxy Note modellel készül a gyártó. Akadnak azonban más információk is. 

Hirdetés

Arun Maini szerint összesen három Galaxy Note 10 lesz. Az alapmodell mellett egy nagyobb változat és egy 5G-s verzió is jön. Az utóbbi kettő a Pro modell lesz, és ezekről tudott meg többet nemrég, a híres Ice Universe nevű szivárogtatótól. 

Állítólag a Galaxy Note 10 Pro képernyőjén csak egyetlen kivágás lesz, és az is kisebb, mint amilyen a Galaxy S10-en van. Ez azt jelenti, hogy egyetlen szelfikamerát építenek majd a képernyőbe, ami kevésbé lesz feltűnő. Korábbi feltételezések és szivárgások alapján ezúttal a képernyő közepére kerülhet a kamera. 

A hátlapon szintén nagy változtatás várható. Valószínűleg az ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe költözik, a dupla kamerát pedig tripla vagy négy hátlapi lencse váltja le. Ez persze a Galaxy S10 5G után nem meglepő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.