Hirdetés

Újabb eszközökre lehet letölteni az RTL+ appot, több helyen nézheted az exkluzív tartalmakat



|

Az RTL streamingszolgáltatásához még könnyebben férhetnek hozzá az előfizetők.

Hirdetés

Leginkább exkluzív tartalmaival csábítja az RTL Magyarország streamingplatformja, az RTL+ az előfizetőket, elég csak a Zámbó Jimmy életéről készült A királyra, a többszörös díjnyertes Mellékhatásra, Sebestyén Balázs sztárvetélkedőjére (Gyertek át!) vagy a népszerű dokusorozatra (On the Spot) gondolni, emellett pedig itt nézhető vissza reklámok nélkül az RTL számos műsora, például a The Voice, a Cápák között vagy éppen A Konyhafőnök. 

Az RTL+ már eddig is elérhető volt számítógépekre, iOS és Android mobilokra, LG okostelevíziókra, valamint a Vodafone TV médiaboxon keresztül, azonban most bővült az elérhető eszközök listája. 

Hirdetés

Az RTL közleménye szerint az RTL+ alkalmazást már az Android TV operációs rendszert futtató készülékeken is működésre bírhatjuk. Panasonic, Philips, Sony, Sharp és Hisense márkájú okoseszközök bizonyos modelljein is elérhető, ahogy minden olyanon, amelyen az Android TV operációs rendszer 13-as, 12-es vagy 11-es verziója fut. Természetesen az app a Google Play áruházból tölthető le, telepítéskor pedig szükséges az eszköz párosítása a már meglévő felhasználói fiókkal. Siker esetén az RTL+ szolgáltatás több mint 5 ezer órányi prémium tartalmai Full HD felbontásban, reklámok nélkül fogyaszthatóak. 

Egyúttal az is kiderült, hogy az RTL+ alkalmazás hamarosan újabb platformra érkezik meg: az előfizetők nemsokára PlayStation 4 konzolon keresztül is nézhetik majd a műsorokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.